Entistä nopeampi toimitus!

Snabbare leverans!

Vi har ändrat våra leveransvillkor!

 

Även om Posti lovar att leverera ekonomibrev på fyra arbetsdagar har detta inte hänt. Vi har meddelat leveranstiden för 5-10 arbetsdagar, vilket är mer ansvarigt för den feedback vi får från dig. Vi har lyssnat på den feedback vi fick från leveransmetoderna och tagit bort posti-ekonominbrevet 5-10 arbetsdagar, vilket var gratis för beställningar över 10 euro. Vi ersatte denna leveransmetod med ett snabbare posti-prioriterat brev med 2-3 arbetsdagar. Tyvärr var vi samtidigt tvungna att höja den fria leveransgränsen till 19 euro.

Gratis leverans kommer att finnas tillgänglig för över € 19 i framtiden. Det totala priset för många produkter och produktkombinationer är ofta mellan 19-20 euro. Våra kunder, det vill säga, det är rättvist för dig att gränsen är 19 € och inte € 20. För beställningar mindre än € 19 är Posti Priority -brevet nu 3,90 €, jämfört med 5,90 € för beställningar på mindre än 10 € för 3,90 €.

Produktåtervinning är fortfarande gratis! Kontakta dock först vår kundtjänst innan du återvänder. Vår kundtjänst ger dig instruktioner om hur du kommer tillbaka.

Se uppskattade leveranstider samt priser för alla leveransmetoder härifrån.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.