Ihanat napakorut - valmistaudu kesään!

Härliga polsmycken - Gör dig redo för sommaren!

Härliga polsmycken

 

Även om våren bara är vid dörren, beslutade vi att öppna spelet här och skriva om de polära jackorna. De första nya polära smyckemodellerna anlände från sommarsamlingen. De polära smycken 2021 kommer att vara mycket glänsande zirkonium och guld och rosaguld.

I slutändan har vi skrivit svar på de vanligaste frågorna om att ta polen piercing. Det måste komma ihåg att polpiercing är riktigt långsam. Läkningstiden på cirka 6-12 månader innebär att den här vintersäsongen är en bra tid att ta en polpiercing.

I synnerhet vill vi introducera några glittrande Zirconi -mönster. Zirkonia är en syntetisk diamant. Det är underbart vikat i ljuset, är billigt och spektakulärt. Bilderna nedan visar en titt i underbara nya saker!

 Hjärtpolära smycken 107030013629 | Ninja.fiHelmi Naaporu 107030014329 | Ninja.fi

Rose Gold Naaporut 107030013933 | Ninja.fiLong Rose Gold Pole 107030014133 | Ninja.fi

Cross Nap 107030014429 | Ninja.fiGolded Zircon Nap 107030014632 | Ninja.fi 

Sårar det att ta en polsmycken?

Goda nyheter: De flesta säger att piercingar i naveln inte händer så mycket. Det är jämförbart med smärta i öronbrosket. Om du har tagit öron- eller näsbroskpiercing tidigare, så gör denna typ av piercing vanligtvis mer än magen. En del ömhet och bankande känsla kommer säkert att vara de första dagarna, men det bör inte störa ditt liv väsentligt.

När ska jag ta navet?

Polpiercing måste komma ihågAtt dess läkning tar mycket längre tid än andra piercingar. Örpiercing förbättras vanligtvis på 6-8 veckor, men läkningen av polpiercing kan ta tid från sex månader till ett år. Som ett resultat rekommenderar många att genomtränga naveln på vintern så att din piercing under strandlinjen har förbättrats.

För graviditet, en polära smycken?

Elastiska polsmycken ersätts ofta med förbättrad polpiercing under graviditeten. Graviditetsstolsmycken är elastiska och ofta längre än en traditionell nageljacka banan. Bioflexmaterialet är bekvämt elastiskt och böjs lätt i naveln.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.