Joulun 2020 viimeiset tilauspäivät

De sista orderdagarna i jul 2020

De sista orderdagarna i jul 2020

 

11 dagar till jul! Har du redan gåvor? Inga problem ännu, men notera de senaste orderdagarna så att vi har tid att leverera alla gåvor i tid.

Vår princip är att skicka alla beställningar på beställningsdagen eller nästa arbetsdag. Om beställningen görs före 15.00 och produkterna finns i vårt lager kommer leveransen att skickas till samma dag. Om produkterna måste samlas in från butikerna kommer vi att reservera en dag. Vi kan hålla vårt löfte 99% av alla beställningar.

Året 2020 har dock varit ganska ganska exceptionell och Beställningsvolymer från onlinebutiker har vuxit mycket. Som ett resultat har postkontoret och andra logistikföretag varit tuffa. Särskilt Black Friday -veckan var verkligen överbelastad med post. Postkontoret har dock återhämtat sig och vunnit leveranserna. Åtminstone delvis.

Senaste beställningsdagar före 15.00:

Brev efter ekonomi: Torsdag 17.12.
Postprioritetsbrev: Fredag ​​18.12.
Posty -paket: Fredag ​​18.12.*
Efter att leverera ATM/hemleverans: Måndag 21.12.
Matkahuolto Stängpaket: Måndag 21.12.

*) glest befolkade områden Leveranstid kan avvika

Du kan följa sändningarna av Post och Matkahuolto med spårningskoden ingår Post och Matkahuolto från sidorna. Observera att inte med bokstäver Vara ett uppföljnings -ID. Vi rekommenderar också din egen post (Google Play Store | Apple Appstore) Applikationen Lför att få ett meddelande direkt på din telefon när Sändningsstatusen ändras.

Det är dock alltid värt att lämna lite utrymme för förseningar. Observera också att om du beställer en leverans för postmaskinen och automaten är full, kommer posten att leverera sändningen till närmaste postpunkt. Detta kan försena leveransen under dagen.

 

Väntar på julen!

Förvaringsälva

 Leveranstid Ninja.fi


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.