Kangasmaskin käyttö ja pesu

Att använda och tvätta tygmasken

Att använda och tvätta tygmaskerna

 

Användningen av ansiktsmasker är Kommer varje dag i väst också. Att lära sig nya sätt kan ta ett ögonblick, så sammanfattning:

När du applicerar ansiktsmask bör du alltid först tvätta händerna och torka dem noggrant. Med rena händer sprider du inte bakterier till en ren ansiktsmask. När du tar tygmasken Paketet ska ta det från strängarna och placera de elastiska sladderna bakom örat. Under användning bör ansiktsmasken inte beröras alls. Men om du måste röra vid masken, kom ihåg att tvätta händerna noggrant innan du rör vid den. Efter användning bör tygmasken stängas i en plastpåse för att vänta på tvätt. Och sedan slutligen tvätta händerna.

Att hitta exakt instruktionerna verkar ganska utmanande och korrekt. Men om vi till och med kom ihåg att använda och tvätta ansiktsmaskerna tillräckligt ofta och tvätta händerna lite, skulle vi redan vara på segersidan.

Användningen av tygmasker bör komma ihåg att deras noggranna tvätt och tillräckligt med tvätt är viktiga. Materialen påverkar hur ansiktsmasken kan tvättas i varmt vatten. Det finns många sätt att tvätta tygets ansiktsmask på många sätt:

1. I en tvättmaskin i 60 ° grader

Smutsig ansiktsmask ska inte beröras med bara händer. Var åtminstone säker på att tvätta händerna försiktigt efter att ha hanterat ansiktsmasken. Placera tvättmaskinens tvättprogram enligt materialet i tygmasken och temperaturen till 60 grader. Låt ansiktsmasken att torka försiktigt före användning.

2. Handtvätt

Handtvätt rekommenderas alltid för de mest dekorativa ansiktsmaskerna. Eftersom det inte finns några hål i de skyddande tygerna som skyddar ansiktsmasken, är dekorationerna i de flesta fall med tyglim. Beroende på limet kan det kokande vattnet smälta limningen och ta bort dekorationerna.
Tvätta ansiktsmasken med så varmt vatten som möjligt, tillsätt en tillräcklig mängd tvättmedel. Skölj tygmasken med mycket vatten och låt den torka före användning. Se till att tvätta händerna efter tvätt.

3. Genom att laga mat

Koka vattnet och blanda en liten mängd tvättmedel. Släpp temperaturen något så att vattenfallet inte är hela tiden. Koka ansiktsmasken i cirka fem minuter och skölj sedan tygmasken med mycket vatten flera gånger. Låt tygmasken torka noggrant före användning.

4. Rengöring med ånga

Att rengöra tygmasken med ånga är ganska enkelt och enkelt. Vattnet avdunstar 100 ° C, så denna metod motsvarar matlagningen. Fördelen här är snabbare torkning. Häng ansiktsmasken hängande på en säker plats och ångan på tyget på båda sidor. Spraya inte varm ånga på huden. Låt tygmasken torka i fred.

Vi har hört ansiktsmasker med några desinfektioner i mikrovågsugnen. Vi rekommenderar inte rengöring av tygmasker i mikrovågsugnen, på grund av de plast- och metalldelarna de kan innehålla.Kontrollera alltid produkt -specifika tvättinstruktioner på produkt- eller produktpaketet. 

Läs också vad som är vår mest populära ansiktsmask härifrån


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.