Miesten kaulariipus riipus koru | Ninja.fi

Mäns hänge halsband

Mäns hänge halsband

 

I en tidigare blogg, "Men's Neckor - vilken typ av halsband för en man?" Det var väl öppnat vad mäns nackkedjor var. Berättelsen går igenom populära material och kedjor flätor, liksom populariteten för guld och silver i mäns nackkedjor.

Förutom eller ersätter halsringningen bara, hänger många män runt halsen med en halsringning. Hängen behöver inte hänga i kedjan, men läder och bomull är också populära material på halsen för hängen. Mäns halsband med läderband eller bomullstejp är ett mjukare alternativ till en metallisk kedja. Även om hängen kom i en metallkedja kan du alltid köpa ett tyg eller läderlår och byta halsringning enligt kläder. Nedan är en populär strömlinjeformad vinge, i metallkedjan - smycken är helt stål.

 Herrvinge hänge i stålkedja 60 cm 102010047429 | Ninja.fi

 

Pojkar hängen

Halsband för pojkar skiljer sig ofta från mäns halsband, särskilt med deras lekfullhet och teman. För de allra yngsta är många lekfulla teman viktiga och halsbandet är involverat i spel och hemma som en skatt. Populära teman för unga pojkar inkluderar: Svärd, dödskallar, djur, stam och tänder. Hängen hänger ofta i en justerbar bomulls- eller läderrem. Justerbart halsband anses ofta vara enklare än ett låshalsband som alltid måste öppnas separat.

 Harkä hänge i stålkedja 60 cm 102010047629 | Ninja.fi

 

Om stålhängen ovan känns alldeles för massivt, finns det många graciösa och små hängen i vårt sortiment. En populär tandläkare är alltid ett säkert köp. Se hela sortimentet härifrån.

Hängen

En hänge mäns smycken är ett avslappnat val för att ersätta den traditionella kedjan eller dessutom. Många får sitt första hänge i nacken efter ett hängande läger. Mäns korshalsband är ett verkligt traditionellt smycken och många har letat efter en mer modern version. Mäns kakelhalsband är verkligen ett smycken som är bekant för många män i tjugoårsåldern och har hållit sin popularitet. Dubbla kakelsmycken för en man, "hundtagg", en elegant smycken som hänger på skjortan - vanligtvis hänger en 60-70 cm kulkedja 2 brickor, en hänger på kort körning från kedjan.

Dog Tag Necklace Steel Tile Pendant 68cm 102070002429 | Ninja.fi 

Numera ser fler och fler unga vuxna bara långa tunna kedjor eller långa kedjor, där en liten hänge hänger. Motsägelsen för en man är fortfarande ett säkert val, men också små plattor och olika snygga symboler eller små hängen gör fotfäste. Naturliga material som läder, trä och sten blir alltmer populära i mäns smycken.

Förutom de dämpade små hängen finns det många spektakulära hängen i de spektakulära kedjorna - dessa smycken märks verkligen. En mer spektakulär smycken kan ses på skjortan. En massiv hänge märks verkligen.
Om en mer massiv hänge inte passar din stil i en lång tunn kedja, kommer hängen att släppa bekvämt på bröstet och är en mer diskret smycken. Nedan är ett stålkors i en tunn stålkedja. Kedjelängden är 70 cm i smycken.

Cross -halsband i ett långkedjigt stål 70 cm 102010046770 | Ninja.fi

Korshängen för en man är alltid ett snyggt smycken. Förutom korshalsbandet radband Det har varit en verkligt traditionell produkt i årtionden på mäns hals. Dess popularitet har verkligen varit lite avtagande jämfört med för tio år sedan, men den har fortfarande ett spektakulärt komplement till många olika kläder och stilar. Böntejpen är också perfekt för flera halsband.

Halsbandets längd och tjocklek

Ovan hade storleken på kedjorna för män och pojkar redan besökts, men här Sammanfattningsvis. Kedjans tjocklek beror till stor del på hur mycket uppmärksamhet du vill ha på halsbandet. För en ung pojke hänge skulle jag välja en relativt tunn kedja för en hänge cirka 2-3 mm, medan för en ung vuxen och en man kan desto tjockare tjockare vara 2-6 mm.
Kedjans längd skulle vara cirka 40-45 cm för en ung pojke så att hängen sjunker strax under benbenet. För en man varierar pendelledarens längd mellan 50-60 cm, till stor del beroende på strukturen i axelområdet och halsens tjocklek.
Ofta är en längre kedja i ett hänge halsband - 60-70 cm skulle vara den vanligaste längden i kedjan för att sänka hängen halvvägs genom bröstet.

Hur vet du vad en hänge är bra?

Det finns ingen rätt att välja halsringningen, men många män har verkligen haft flera älskade hängen i kedjorna. En livmoderhalsäng för en man kommer säkert att ändras till mäns kedjan tätare än säsongen och stilen. Det är en bra idé att välja en herrhänge som en gåva så att den träffar gåvamottagaren eller givaren på något sätt. Oavsett om det är en viss symbol eller till och med ett lyckligt stenris. Så länge du får en rolig trevlig historia runt smycken, är mäns hänge definitivt en perfekt gåva. Du kan hitta smycken för män i valet online härifrån.

Förutom produkterna på bilderna ovan innehåller valet online -butik med snygga hängsmycken i bomullstejpen. Bläddra enkelt i hela halsbandet från länken nedan.

 

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.