Halutuimmat sydän aurinkolasit

De mest eftertraktade hjärtat solglasögon

Hjärta solglasögon

Produkten som slutar varje gång den kommer i ett urval. Hjärtformade linser i solglasögon är en garantis framgång. De är älskade och gillade att använda. Vad kan se bättre ut än härliga hjärtsolglasögon i en perfekt vardaglig eller semesterbild.

Vi listade hjärtat av solglasögon på bloggen och skrev vår egen erfarenhet med glasögon. Riktigt stark rekommendation!

Hjärta solglasögon med ramar

 

"I ansiktet justerades dessa glasögon för att sitta ordentligt med nässtöden. Hjärtan kändes mycket grundläggande och annars ett enkelt val för en sommardag. Linserna var fina gradienten färgade."

 

Frameless Heart Solglasögon

 

"Samma känsla i ansiktet som den inramade modellen, men linserna är större. Sidans sluttningar ger en fin gnista i ansiktet - det kännetecknas av glasögonen när glasögonen är på och ser åt sidan. Avfasning kanter är bekvämt självsäkra med glasögon - inte allas ansikte! "

 

Flödande hjärta solglasögon

 

"Linserna kändes lite tjockare direkt och den nedre delen av nedre delen är bara så söt. Att sitta bra och säkert djärvt val för alla situationer. Om en hjärtmodell skulle väljas för en man så är det säkert att vara lämpligt"

 

Solglasögon med låg hjärta

 

"Det känns som att hoppa tillbaka till 90 -talet. Det kändes som att ålder skulle ha sjunkit några år efter att dessa glasögon tappade på näsan - ganska söt!"


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.