Kesän varma merkki: Aurinkolasifillari on taas liikenteessä!

Ett säkert tecken på sommaren: Sungill är igen i trafik!

Vårt solglasögon rör sig igen i Helsingfors!

 

För att hedra Helsingfors dag har vår Sunglassella återigen börjat trafikera. 😎 🚲 Den här säsongen har vi en helt ny elektronisk fyllning!

Sungillapari Ninja.fi

Sungillar täcker de flesta av från vårt urval av solglasögon. Vi strävar efter att hålla mer än 200 olika alternativ på cykeln, så alla bör ha en lämplig modell. Vi kommer dit du är!

Det är bra att komma ihåg att skydda din hud med hårt solsken, men det är lika viktigt att skydda dina ögon från UV -strålning. Alla våra solglasögon är UV -A och -B 100% skyddade av EU -direktiv och ISO -standarder!

Sungillapari Ninja.fi

Du kan följa fyllningstimmarna för fyllaren på vår Facebook -sida, vi kommer att meddela när cykeln är i trafik. Förvittring! Vi rör oss bara när solen rullar och människor har kul! Du kan upptäcka Fillar i Downtown Helsingfors, Kamppi - Esplanade Park - Senat Square - Mikonkatu Aksel. Under större evenemang finns Fillari vanligtvis i sin närliggande terräng.

Betalningsmetoderna på vår cykel är desamma som i andra butiker och onlinebutiker: debet- och kreditkort, smartphones och klockor, ninja presentkort och naturligtvis kontanter.

Sungille

Sungillapari Ninja.fi


Skriv en kommentar

Observera att kommentarer kontrolleras före publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.