Kihlasormus naiselle teräksinen kihlasormus | Ninja.fi

En förlovningsring för en kvinna

En förlovningsring för en kvinna

 

Engagemanget och vigselringen är kända över hela världen och symboliserar kärlek och förbund mellan två personer. Engagemang är ett löfte att gifta sig när vigselringen återigen är en säl av äktenskap. I Finland är förlovningsringen och vigselringen anonyma med vänster hand. Det finns många skillnader mellan olika kulturer, både i ringen och fingret.

 

Engagemang och vigselring - Vad ska man välja?

Traditionellt, som ett tecken på engagemang, har båda sidor bär en liknande förlovningsring på fingret. Förlovningsringen är vanligtvis stenfri och ganska enkel. När äktenskapet är gift har kvinnan en vigselring längs förlovningsringen, som vanligtvis har varit sten och mer spektakulär än en förlovningsring.

Numera kan både vigselringen och förlovningsringen vara annorlunda med partners och vigselringen behöver inte vara mer beröm än en förlovningsring. Men å andra sidan kan män också ha en stenad spektakulär vigselring, till skillnad från den traditionella enkla envisa vigselringen.

Förlovningsring och vigselring Ninja.fi

 

Ett förlovningsringsmaterial

När förlovningsringen symboliserar löfte om äktenskap och själva vigselringen har förlovningsringen vanligtvis varit billigare och enklare. De vanligaste materialen från båda ringarna har varit:

  • vitt guld
  • Gult guld
  • Rosguld
  • Platina
  • Silver

Av dessa material är det billigaste silver, som har presenterats i sina populära förlovningsringar. Problemet med silver är mjukheten i materialet, som har öppnat marknaden för nyligen hårdare och mer hållbara material. Rekommenderade material i förlovningsringar idag är också:

  • Stål
  • Titan

Dessa hårda material har en billig och extremt hållbar ring.

 

Förlovningsring

För kvinnor och män har en stålförlovningsring varit ett extremt populärt val. Även om priset för stålringen är lågt är materialet i sig extremt konsumerat och starkt. Stål är ett livslångt material. Det vanligaste stålet är det så kallade kirurgiska stålet (stål 316L).

Många gånger vill kvinnor anonymt hitta en graciös förlovningsring. Om materialet är tunt måste det vara mycket starkt så att ringen inte tappar formen, dvs böj i användning. Stålringen kan lätt vara tunn och upprätthålla hela sitt liv.

Gyllene stålringar är också en värdefull kandidat som en vigselring. Förgyllningen bärs på stålet, men det är mycket motståndskraftigt mot konsumtion.

Den svarta stålringen tillverkas genom att belägga färgen på stålet. De tål konsumtion, men naturligtvis sliter de ut och repor. Men ändå är de mycket populära exakt för sitt kvalitetsgrad.

Stålförlovningsring för en kvinna

 

Förlovningsringar för en kvinna

Ofta, när du väljer förlovningsringar, väljer paret fortfarande liknande ringar. Från en ring av samma stil kan en man välja en något bredare ring för att känna sig mer maskulina.

Stenstålringar är också ett val för en kvinnas förlovningsring. Syntetiska zirkoniumor höjer inte mycket till priset på ringen, vilket gör att du kan välja en spektakulär glittrande ring.

Nedan ser du en mängd olika alternativ för en förlovningsring för en förlovningsring. Urvalet varierar mycket och det finns många olika stålringar som fungerar perfekt som en förlovningsring.

 


Skriv en kommentar

Observera att kommentarer kontrolleras före publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.