Viekkaat kissamaiset aurinkolasit *kissa aurinkolasit*

Cunning Cat -liknande solglasögon *Kattsolglasögon *

Kattsolglasögon

Cat Eye -solglasögon har varit i ett hårt gråt sedan 2020 och deras popularitet kommer att fortsätta. Det är verkligen inte en ny modell, men kattglasögon har skenat i modevärldens rampljus i årtionden. När de först fick popularitet på 1950- och 1960 -talet sågs stilen omedelbart på ansikten på Hollywoods ljusaste stjärnor. De mest välkända av dem är Marilyn Monroe och Audrey Hepburn. Kattens solglasögon har bevarats i solglasögon och i ett öga -för -livet på ett modernt sätt.

Vilken typ av ansikte passar kattsolglasögon?

Kattliknande solglasögon passar bäst för ovala ansikten. Egentligen är nästan alla solglasögonstilar lämpliga för ovalt ansikte. De ovala ansiktena är lika, så det är inte konstigt att sådana speciella solglasögon passar in i ansiktet.

Men ja, de kattliknande solglasögon är lämpliga för andra formade ansikten. Om ditt ansikte är fyrkant, bör du välja mer rundat eller mer ovalt i kattliknande glasögon.

Det finns gott om ansiktstyper och glasögon är värda att passa i fred för att hitta en modell som inte betonar vissa starka funktioner men balanserar mer. Nedan har vi tagit upp vårt val och det finns något kattsolglas i år!

Kattsolglasögon och nyheter

Många kattliknande aurinoklasser i år har låga linser med resten av solglasögon och färgade serier. Naturligtvis har svarta och bruna mönster sin mark och är alltid de säkraste valen, men kanske de tråkiga. Nedan kan du se 2021 solglasögonval av kattsolglasögon.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.