Musta sormus miehelle | Ninja.fi

Herrring - en svart ring för en man

5 goda skäl att köpa en svart ring för en man

För vissa människor är Black synonymt med tomhet, goticism och död; Vissa människor undviker till och med att bära något svart eftersom svart färg genererar negativ energi. Men på mäns mode, både kläder och smycken, har Black alltid haft sin egen plats. Det är färgen som helt dominerar mäns mode. I smycken har män blivit alltmer utformade svarta smycken som svart förlovningsring, svart äktenskapskant, svartbelagda / behandlade metaller och ädelmetall och svart diamantring.

För en man svart ring 1060100046 | Ninja.fiSvart ring för människan Ninja.fiSvart stålring för man 1060100041 | Ninja.fi

Men varför svart när du kan välja vilken färgring som helst? Här är fyra poäng varför svart är så populärt som en ringvibration idag:

1. Svart är också en symbol för makt och övertygelse. Glöm den negativa betydelsen av svart; Det är också en symbol för mod, makt och övertygelse. Det är därför svart stål, volfram och titanringar har snabbt blivit en populär mäns vigselring. Svarta bröllopsringar symboliserar parets starka band och odödliga kärlek; Och ingen kärlek är mer inspirerande än kärlek som varar över tid.

Black Ony Stone var det vanligaste materialet som användes för att göra ringar och symboler i forntida tider; Warriors använde dem vanligtvis i strider som en symbol för makt och för att behålla sitt mod till sina fiender. Detta är förmodligen det ursprungliga skälet att använda en svart ring som har överlevt till denna dag.

2. Svarta färgade ringar är vanligtvis starkare än ringar gjorda av andra typer av metaller. Svarta ringar gjorda av Volphram -karbid och titan är de starkaste; Dessa metaller kan smidas i olika former, men de behåller fortfarande sin hårdhet och styrka. Du kan satsa på att även om du använder svarta ringar varje dag kommer de aldrig att repa, aldrig bleka eller aldrig korrodera alls. Därför har ringar gjorda av Volfram mestadels en livslång garanti. Den svarta stålringen är ofta målad eller titanbelagd. Den målade stålringen bär mycket snabbare än en högkvalitativ titanbeläggning på stålet. Men som nästan alla beläggningar bärs titanbeläggningen med tid och repor. Men den svarta stålringen är ett mycket bra alternativ till de dyraste svarta ringarna.

3. Svart är fashionabla, eleganta och attraktiva. Män kan använda dessa ringar varje dag på något sätt. De kan bära en robust kostym med enkla jeans, vanlig skjorta och sneakers och ser fortfarande fashionabla ut. Å andra sidan verkar användningen av svarta ringar med alla fashionabla kostym fortfarande förtrollande. Om du bläddrar i herremetoder, hittar du definitivt mönster och annonsmodeller som har en svart ring i fingret med nästan alla slags kläder.

4. Bra Svarta ringar av metaller och lyxiga svarta stenar, såsom en svart diamant, är värdefulla; Denna typ av ring överförs vanligtvis från en generation till nästa som en arv. En sådan ring kan lätt vara en familjesymbol. Svarta mer traditionella och billigare ringar är ofta enklare och tillverkade av stål eller titan. Det är ringar som följer med sin användare oavsett stil. Även i smarta ringar har Black varit den mest populära för män. En smart ring för en man är en bra investering i sin egen hälsa.

Från den svarta ringen kan man säga att färg definitivt är ett säkert val för en man. Dyrare ädelmetaller, mer speciella metaller och svarta fotstenar ökar värdet på ringen avsevärt och ofta cirkulerar sådana ringar från en generation till nästa. Svart stål och titanringar för en man är mer avslappnade och säkert hållbara och snygga i vardagen.

I vårt sortiment hittar du svarta ringar stål och titan. Vi använder glasstenar och zir -maskiner i våra ringar. Se herrstålring i vårt sortiment härifrån.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.