APRILLIA: Nenämaskit alkaen vain 2,99€

April: Nasalmasker från endast € 2,99

NYHET: Näsmasker endast € 2,99/st

 

Från våra kunders önskemål lägger vi bara till vårt urval av näsmasker - så kallade näsmasker. Detta är dock inte relaterat till den berömda näsdagen.
Vi har fått feedback om att användning av ansiktsmasker har gjort det svårt för vissa användare att andas och göra livet svårt. Genom att använda näsmasker kan du också undvika otäcka situationer när du äter och dricker! Som svar på detta introducerar vi nu först denna efterlängtade nyhet i Finland.

Näsmask Ninja.fi

Att sälja näsmasker börjar så snart de anländer till vårt lager efter påsk. Om du vill göra en produkt före bokningen, vänligen maila oss asiakaspalvelu@ninja.fi I den första omgången anländer en -färgad tyg -tillverkad bomullsnäsmasker, svartvitt, i vårt sortiment. Pris på € 2,99/bit eller 20 stycken i paket endast 49,99 € I framtiden kommer vi också att ha dekorerade näsmasker och näsmasker med mustasch, som naturligtvis är lämpliga för både kvinnor och män.

Thls a-p. Enligt Rillia kan en näsmask uppnå goda resultat, och människor lär sig att använda dem. "Visst mer skulle använda masken när den inte skadar dina dagliga aktiviteter så mycket.

Vi önskar våra kunder en trevlig påsk och en bra tid!


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.