Ongelmat Postin kirjepalautuksien kanssa on korjattu

Ongelmat Postin kirjepalautuksien kanssa on korjattu

Ongelmat Postin kirjepalautuksien kanssa on nyt korjattu

Haluamme ensin pahoitella syvästi niitä ongelmia ja vaivaa, jotka ovat aiheutuneet kirjepalautusten kanssa viime aikoina. Tiedostamme, että monet ovat kohdanneet epäselvyyksiä ja hankaluuksia, kun ovat yrittäneet palauttaa tilauksia.

Kun palautusprosessissa on tullut vastaan ongelma, moni on huomannut, että he eivät ole voineet tehdä kirjepalautuksia Postin tai Asiamiespostin pisteissä niin kuin ehkä luonnollisesti odottaisi. Sen sijaan, kirjepalautukset on pitänyt tiputtaa perinteisiin kirjelaatikoihin, mikä ei ole välttämättä ollut kaikille selkeää.

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että ongelma on nyt korjattu ja Posti on saanut korjattua asetukset järjestelmässään kuntoon. Voitte jatkossa viedä kirjepalautuksenne myös suoraan Postin ja Asiamiespostin toimipisteisiin. Kun teette näin, saatte myös kuitin palautuksestanne, mikä tuo lisäturvallisuutta palautusprosessiin. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että palautusta tehdessänne pitää edelleen valita "kirjepalautus" palautustavaksi.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. Teemme jatkuvasti työtä palveluidemme parantamiseksi ja arvostamme palautettanne, joka auttaa meitä kehittymään.

Ystävällisin terveisin,
Tiina
Ninja Asiakaspalvelu


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.