Onko kangasmaskin käytöstä hyötyä?

Är det användbart att använda tygmask?

Är det användbart att använda tygmask?

 

Detta är en fråga som enligt uppgift är dagligen. Det finns anklagelser på internet i båda riktningarna. Vissa tror att det räddar världen, andra tror att hela korona är en bluff. Enligt den senaste undersökningen i Tyskland hade användningen av ansiktsmasker en betydande inverkan på att förhindra spridningen av sjukdomen.

Sammanfattningsvis uppskattar forskare att masker har minskat den dagliga rapporterade infektionen i Tyskland med cirka 47 %. Så effekten har varit tydlig.

Teknologins värld 7.12.2020 7:20 "Tysk studie: Ansiktsmasker minskade tydligt mängden infektion av koronaviruset "

Filter

När du väljer en tygmask är det också värt att notera att de har en ficka för filter. Med ersättningsfiltret förlänger du livslängden på tygmasken och förbättrar dess kraft vid droppinfektioner. Filtret skapar ett lager lägger till tygmasken och komplicerar till viss del luften genom flödet. I princip är detta dock Filters driftsprincip - förhindrar droppar som sprids med luftflödet.

Vi rekommenderar alltid att du använder filter mellan tygmasken! I vårt sortiment hittar du den så kallade TNT -filter i paketet med 20 låtar. Våra italienska filter är i propypropylen och tål konsumtion mycket bra. Materialet absorberar inte fukt utan flyttar det framåt till tyget, vilket förbättrar filtrets kraft och varaktighet.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.