Pestävät kangasmaskit

Tvättbara tygmasker

Tvättbara tygmasker

 

Institutionen för hälsa och välfärd (THL) och regering har nu skärpt maskrekommendationen i Finland. Ansiktsmasker bör användas I kollektivtrafikutrustning, i allmänna utrymmen liksom enIna när en nära kontakt inte kan undvikas

Från vår onlinebutik kan du köpa tvättbara tygmasker för många olika användningsområden. Du kan beställa tygmasker från webben eller hämta dem direkt från våra butiker Från centrala Helsingfors (Kamppi köpcentrum, elhus) eller från hämeenlinna (marknaden Tavastia). 

Priset på ett tygytor i ninja varierar beroende på material och andra funktioner 4,99€ - 6,99€ mellan. Tvättmasker är ett billigt och miljövänligt alternativ för engångsmasker. Klicka här för att kolla in hela vårt sortiment i vår onlinebutik. Läs också om de mest populära maskerna i vår artikel härifrån.

Kom också ihåg att tvätta tygets ansiktsmasker korrekt, se instruktioner härifrån.

Många gånger hör vi bara användningen av masker som en anledning till en kort sting:"Jag bryr mig inte att använda här, men det ingår". Som besättningar av besättningar vill vi inte sticka ut från mängden. I många asiatiska länder har det varit vanligt att använda ansiktsmasker varje gång jag blir sjuk och till exempel under influensasäsongen. Kanske vänjer vi fortfarande idén och användningen av tygmasker blir en vanlig fråga.

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.