Joulujuhlat, pikkujoulut... Miten osallistua turvallisesti?

Julfest, julfest ... Hur deltar jag säkert?

Julfest, julfest ... Hur deltar jag säkert?

 

Vad sägs om en julfest? Även om samlingen nu är starkt begränsad, särskilt i Helsingfors storstadsområde, kommer många julpartier att organiseras - kanske lite mindre än planerat, men ändå jul.

Jultygmasker Ninja.fi

 

Fira fortfarande julfesten säkert! Vi har nu många ansiktsmasker som är lämpliga för vår julfest så att du inte alltid behöver välja den tråkiga svart. Vår onlinebutik har nu många olika glittrande och jul -tema tygmasker. En absolut hit har nu varit paljettmaskt, finns i många olika färger. Men om svart passar bättre i din outfit, hur skulle du vara svart spetsmask?? En liten julfest är definitivt svart brevmask, som också underlättar identifiering. 😉 Dessa slutade verkligen en gång.

Paljettmask Ninja.fi


Om du vill ha lite mer avslappnad, hur skulle du en flygande pengar?? Eller röda stickkläder?? Dessa används också för att använda män och om du inte håller med, låt oss gå med svart basmask.

jultomten Ninja.fi

Naturligtvis har vi också kommit ihåg den minsta av familjen med olika julavtryck. Jultomten och fordon, Jultomten och ren, Dessa utskrifter kan också hittas för vuxna - matchmatch. 😃 Även om namnet på barnmasken är så många vuxna har hittat rätt storlek för sig själva om ansiktet har varit kompakt. Istället för en barnmask kan du prata om en XS -storleksmask.

Se alla ansiktsmasker härifrån.

Julskötsel,
Tiina


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.