Pyöreät aurinkolasit ovat retrot!

Runda solglasögon är retro!

Runda solglasögon

Runda solglasögon har varit här så länge att deras kult rykte har förtjänats. De runda solglasögonen som är bekanta från popkulturen på 1960- och 1970 -talet har ofta namnet.

Runda solglasögon har varit konstnärer somJohn Lennon, Elton John, Jerry Garcia, Ozzy Osbourne, som en stark del av deras stil.

Mycket ofta är runda glasögon måttligt små och smala. Polerna är gjorda av plast eller metall. Undantaget är alltid de stora runda solglasögon för kvinnor. Nästan varje solglasögonstillverkare har några runda modeller.

Runda linser är ett djärvt val

Runda linser ger ett riktigt tydligt utseende och när de är ordentligt klädda är de verkligen snygga glasögon. Inte allas ansikte eller stilrundglasögon är inte lämpliga. Runda solglasögon är en riktigt djärv satsning och de kommer säkert att uppmärksamma deras användares ansikte. Om du inte vill ha ytterligare uppmärksamhet till dig själv väljer du en mer traditionell solglasögonstil.

Vem passar de?

Runda solglasögon är perfekta för ansiktet med vinklade drag, såsom vinkelkäken (Harry Potter).

Vem passar de inte?

Om du tydligt har runda funktioner i ansiktet är det bättre att undvika runda solglasögon. Istället bör du välja solglasögon med skarpa vinklar för att balansera de runda formerna i ansiktet.

Runda solglasögon 2021

Vi listade några av de mest läckra och eftertraktade runda solglasögon nedan. Du kan hitta hela urvalet i onlinebutiken under solglasögon "runda solglasögon".

 

 

 

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.