Suosituin kasvomaskimme on...

Vår mest populära ansiktsmask är ...

Vår mest populära ansiktsmask är ...

 

Det finns många olika mönster i vårt sortiment och nya modeller kommer minst ett par gånger i månaden. Trots detta är den mest populära tygmasken svart.

 

Black Face Mask är definitivt den mest letar efter, den passar nästan allt. Från material 100% bomullstygmask är definitivt den mest populära. Ett annat mycket populärt material är linvarav många har sagt att andning är enklare med linne med tygmask.

Tyg ansiktsmasker finns i vårt sortiment av två lager masker. Till exempel är ovanstående linnemask 100% linne på utsidan och det inre skiktet är 98% bomull och 2% elastan. I en bomullsmask är det yttre skiktet 100% bomull istället för linne.

Engångsmasker anses ofta vara obekväma att använda och det ser inte särskilt snyggt ut heller. De passar in i operationssalen, men på gatan studsar de på ögonen - och de ser inte fruktansvärda ut. Hela rådande situationen ger dig möjlighet att ta dig själv mot ansiktet, som kläder. Kunder letar nu efter mer och mer färgglada, mönstrade eller något annat än bara svart. Svart är bra att vara med, men det är trevligt att sätta något mer spännande på festen eller gatan.

Det mest populära av barnstorlekar är definitivt enhörning 🦄, medan ungdom använder mycket Armé- eller camo -mönstrad tygmask. Det är för många som bekant halssallad xD

 

När julen närmar sig kommer vi till exempel mer och mer glittrande tyger som är lämpliga för festlig användning Och säkert några ansiktsmasker där jul och Halloween är temat. Dessa är dock snabbt sålda från vårt lager. Vi väntar på maskerna i framtida säsongs säsongsbetonade och hoppas att det kommer att finnas roliga och jävla mönster för att ge dig ett leende på julbordet!
I kommentarerna, berätta vilken typ av tygmasker du vill använda och låt oss se om vi får dem i vårt val!

 


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.