Yhen illan juttu 8.4. Hämeenlinnan Tavastilassa

En kvällshistoria 8.4. I Hämeenlinna i Tavastila

En kvällshistoria 8.4.

Marketplace i Tavastila i Hämeenlinna kommer att vara värd för ett "en kväll" -evenemang nästa fredag. Kom på plats, massor av evenemang och erbjudanden! Se det detaljerade programmet nedan.

Börja för ditt livsförhållande?

En kvällshistoria 8.4. -Spring -köpevenemang för första gången i Hämeenlinna centrum och för verklig avsikt!

PROGRAM

Från 17.00 till 20.00Hämeenlinna-vanaja församling Besök: tuppen delar ägg som inkluderar underkoderna i butikerna! Dessutom, under kvällen, är möjligheten att prata med avdelningen om saker som väger i sinnet.

från 18.00 till 19.00 Hämeenlinna teater Besök och berättar om deras programvara - skådespelare i roll -spelning och möjlighet att träffas med dem!

Klockan 18:30 Dance School TR -studio Dance Performance TR UC Minit* Se för första gången!

kl. 19.00 Livemusik: som konstnärsgäst Paul Elias**

Klockan 19:30 Dance School TR -studio Dance Performance TR UC Sparks*Se för första gången!

Klockan 20 LIVE MUSIC: som konstnärsgäst Paul Elias**

De flesta butikerna öppnar till 21:00

Presenterat av Peter Petro

En kväll kan förändra allt - komma och bli kär!

*Tr uc minit

En liten grupp hiphop små grupper på 7-10 år av entusiastisk dansare, som har förföljt målmedvetet sedan förra hösten. Förutom hiphop tränar de showdans och ACRO och vissa tävlar också i showdans! Gruppens första tävlingar är den 10 april, och detta är också gruppens första gemensamma prestanda!

*Trc uc gnistor

En liten grupp gatuansare av 10-12 år gamla dansare, tävlar i Hip Hop- och Street-serien. Gruppen har dansat tillsammans sedan hösten 2020 och de tränar i cirka 6-8 timmar i veckan. De har tävlat i Hip Hop Children's Series tre gånger, av vilka det finns en vinst och ett silver! Denna koreografi kommer att se sin premiär vid evenemanget och tävla under vårsäsongen, som börjar på söndagen i Seinäjoki.

** Paul Elias

Helsingfors-baserad sångerskrivare och multiinstrumentalistPaul Elias Han släppte sitt debutalbum som soloartist hösten 2020. "Natural Forces" innehåller historier som har fötts baserat på konstnärens eget liv under de senaste fem åren. Flera brunn -mottagna singlar klipptes från albumet, till exempel de som hamnade på radiospelVad SIL är däremellan ochPåminn mig.

Multitalenten, som spelar in för universell musik, steg till en större publik redan före sin solokarriär, genom att påverka satincirkus. Förutom sin solokarriär har han också skapat musik för andra artister. För närvarande arbetar han med sitt andra soloalbum, som redan har dykt uppOrd tillbakablandad Mörkens färger.Konstnären sågs också under hösten 2021 Survivors Finlands produktionssäsong. Framför allt släppte han en ny låt i början av 2022Försvinner när jag går, som är involverad i dramafilmen som har premiär på våren.


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.