Miesten aurinkolasit trendit 2021 | Ninja.fi

Mäns solglasögon 2021 Solglasögontrender

Mäns solglasögon år 2021

 

Året när vi förändrades så vi började förutsäga vilken av Solglasögonskollektionen 2021 kommer att vara en av de största sakerna och vilken som bäst kommer igenom. De senaste trenderna 2021 börjar nu dyka upp när våren har nått den punkt där sommaren är vid dörren. Solglasögon är en mycket unik produkt på sidan av outfit och det faktum att inte alla glas är lämpliga för allas ansikte. Inte alla trendsolglasögon ser bra ut på allas ansikte. Det är viktigt att hitta rätt former av solglasögon som är lämpliga för dina egna ansiktsdrag.
Historiskt återspeglar mode situationen i samhället och i år skiljer sig inte från det. Årets solglasögontrender kommer att fokusera på balansen mellan nya, starka poler och klassiska modeller. Konsumenter letar efter enkla och förnuftiga modeller som fungerar i många situationer. Ett bra exempel är till exempel en mer vinklad design av ett pilotglas med en spegellins.

 

För att välja solglasögon

När det gäller att välja solglasögon kan du göra det på två sätt. Du kan välja Classics -wayFarer -modeller -en modell som har skyddat din farfars näthinna sedan 1950 -talet, eller så kan du gå enligt en solglasögontrend och titta på modellen, färgen och linserna som passar tidens anda. Men du väljer bara från stilarna så det viktigaste är att välja glasögon som passar ditt ansikte för att täcka dina ögon och ge en touch av extra för helheten.

Innan du börjar välja din egen solglasögonmodell och prova olika stilar är det bäst att veta vilken typ av glasögon som passar i ansiktet.

 

Solglasögon för rund ansikte

Runda ansiktsdrag är lika längd och bredd på ansiktet, mjuka drag och en rund käklinje. Vinkel solglasögon ger styrka till ansiktsformen, djupa färger minskar fullhet och gradientlinser förlänger ansiktet. Sköldpaddsmönstret (sköldpadda) och mjuka färger är idealiska nyanser. Tjockare stolpar med breda hinkar är också lämpliga för rund ansikte när de ökar bredd. Men från runda solglasögon bör denna ansiktsform alltid förbli separerad.

 

Solglasögon för hjärtformat ansikte

Det hjärtformade ansiktet har en bred panna och kindben med avsmalnande haka. Du kan bekämpa denna form genom att leta efter solglasögon, där polerna är tunna eller ljusa plast och den nedre delen av linserna är bredare, till exempel flygglasögon och rektangulära linser. Detta balanserar den smala formen på hakan. Undvik mörka färger som svart eftersom de lätt bryter ansiktsformerna.

 

Solglasögon för ovala ansikten

 Även om det ovala ansiktet är balanserat totalt, måste det komma ihåg att de är längre än bredare. Några tårformade linser ser mycket bra ut på dessa ansikten, inklusive stora linser, till exempel i pilotglasögon, är bra för dessa ansikten. Undvik dock vinkelstilar som rektangulära linser eftersom de kan begränsa ansiktet.

 

Solglasögon för fyrkantiga ansikten

Dödningar av fyrkantiga ansiktsytor är en stark käkelinje och en bred panna. Målet är att mjukgöra dessa ansiktsformer: detta kan uppnås genom att välja runda solglasögon eller släppformade linser. Metallramar gör ansiktet mjukare - svarta och monokroma stolpar smickrar också dessa ansikten. Undvik fyrkantiga eller rektangulära former när de uppmärksammar hörnen och lätt ger ett kortare intryck av huvudet.

 

6 Solglasstil för sommaren 2021

 

Vi listade alla de tuffaste solglasögonstilarna den här säsongen. Och vi fick en sex -stil lista, som är värt att välja några stilar i sommar.

 

Runda solglasögon

Det är tydligt för dagen varför runda solglasögon fungerar så bra med John Lennon - han är John Lennon. Tillåt dock inte bristen på våra egna meriter att skada här, eftersom få av oss har varit lika framgångsrika inom Rock & Rolls fält som han. Vi dödliga kan också ta på sig dessa vintage andliga glasögon i stil.

Runda solglasögon är ett absolut måste -ha den här säsongen. Fyrkantiga och diamantformade ansikten är bäst lämpade för dessa ramar eftersom runda modeller fungerar bäst för de med organiska ansiktsdrag.

Om funktionerna i ditt ansikte saknar raka vinkelformer är dessa fetter inte helt uteslutna. Runda linser i kombination med rosa, där toppen är helt rak, förlåt mycket i det rundare ansiktet. Detta gör att du kan cirkulera det runda linsen som förbannar från ditt ansikte.

På bloggen "Runda glasögon är retro"Det har varit mer av charmen och historien om runda glasögon.

Big Angular Round Solglasögon 202010044221 | Ninja.fiRunda solglasögon 202010044023 | Ninja.fiRunda tjocka solglasögon 202010043627 | Ninja.fi

 

Atletisk futuristisk

Den oändliga trendcykeln bryr sig inte om åsikter. Aerodynamiska atletiska solglasögon med spegellinser är verkligen tillbaka. Om din egen stil inte är flexibel på allt är det bättre att hålla dessa glasögon med bara en cykel.


I stället för extremt atletiska glasögon är alternativet de eleganta sporten -återinställda solglasögon, som är den absoluta hiten i sommar. I dessa glasögon är toppen av polerna platt. Linserna kan vara separata, vilket gör stilen mer dämpad än i modellerna där linserna är gjorda av en lins. Hela breddslinsen kommer säkert att ge glasögonen en något futuristisk touch.

Big Techno Glasses 202010044927 | Ninja.fiMirror Solglasögon Fast Technolasses 202010045111 | Ninja.fiDC LANGTHS -leverantörer 202010038827 | Ninja.fi

 

Geometrisk

Runda och fyrkantiga former har länge varit realistiska alternativ till att sitta snygga solglasögon, men tiden har förändrats. Fler och fler modehus har gett fler vinklade former för att ersätta de runda formerna. Oavsett om det är runda eller böjda former har vinkeln velat uppdatera traditionella former. Ett bra exempel är de klassiska pilotglasögonen, som har fått vinkelformer på bordet för många designers.

Du kan läsa mer om pilotglasögonen om sina egna Om blogginlägg.

 Hörnpilotglasögonflygare 202010044823 | Ninja.fiHexikulösa solglasögon 202010042613 | Ninja.fiTriangel solglasögon geometriska glas 202010047317 | Ninja.fi

 

90 -talet

Minimalistiska och färgglada linser är det första som kommer att tänka på från solglasögon från 90 -talet. Alla som levde detta decennium kommer säkert att komma ihåg Puff Daddys föreställningar på MTV. Låga små rektangulära linser utan ramar var en vanlig affärsmannens standardtillbehör.

Förutom rektangulära linser var små och låga linser i olika former saken.

Frameless Square Solglasögon 202010042915 | Ninja.fiLåga fyrkantiga solglasögon 202010047523 | Ninja.fiFrameless Square Solglasögon 90 -tal 202010043403 | Ninja.fi

Nu är den mer moderna versionen av 2021 år verkligen låga linser med tjocka ramar. Här är en säker -eldprodukt för sommaren!

Svart tjockt robust fyrkantigt solglasögon 202010043327 | Ninja.fiLåga fyrkantiga solglasögon OG 202010043303 | Ninja.fiLågvita solglasögon Tjock Pokat 202010043301 | Ninja.fi

 

Flygare

Flygarglasögon är inte så mycket en trend utan en stil som stiger och faller. En del sommar är de modellen som måste dyka upp i huvudet. Under det andra året arbetar de bara på Topgu temaparti. Traditionella pilotglasögon kommer säkert att hitta en solid användarbas som inte tar hand om trenderna.

Pilotglasögonen kommer verkligen att återvända. Jämfört med den traditionella flygglasstilen har materialen och designen uppdaterats. Många av de nu pilotglasögonen har en bro i Pokka istället för två.

Om du vill uppgradera din stil till tidens nerver väljer du guldfärgad poka eller till och med färgade linser i pilotglasögon. Små detaljer välkomnas också till denna modell.

Du kan läsa mer om vår Aviatori -modell på vår blogg "Klassiska pilotglasögon (flygare)".

Black Pilot Solglasögon 202010044727 | Ninja.fiStylish Pilot Sun Glasses 202010046027 | Ninja.fiBrown Pilots Solglasögon 202010032723 | Ninja.fi

Färgglada solglasögon

Som tumregel är solglasögon en sammanhängande enhet. Om du redan har några klassiker i lådan är det nu en bra tid att välja de mer färgglada glasögon för sommaren att tona. Enligt dagens stil är färgerna ljusa och samma färg är hela solglasögon från linsen. När linserna tonas i samma skugga som Poks ser livet riktigt ljus ut i rött, blått och gult.

Färgglada solglasögon tvingas inte vara det perfekta valet för sommarbröllop med kostym. Men de är definitivt perfekta med en T-shirt och shorts. De märks i ansiktet.

 Kvinnors genomskinliga solglasögon 202010048005 | Ninja.fiTjock -Tanned Low Square Solglasögon 202010043311 | Ninja.fiYellow Cat Eye Solglasögon 202010042403 | Ninja.fi


Kirjoita kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkastetaan ennen julkaisua

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.