Ninja Espoo - kauppakeskus Sello & Entresse

Ninja Espoo - Sello & Entresse Shopping Center

Köpcentrum Sello

 

Den 14 september 2005 öppnade vi en ny ninja -butik i de nyöppnade I Sello Shopping Center Till espoo. Leppävaara Shopping Center Sello var en viktig händelse i hela södra Finland. Det fanns en lång historia från Maxi-Market sedan tiden och nu har ett stort nytt centrum för Espoo givits till Espoo.

Under 2018 fungerade vår Sello -butik som pilot för vårt nya butikskoncept. Men i september året efter var vi tvungna att stänga vår butik i slutet av hyresavtalet.

Enprese

 

Vår andra Espoo -butik öppnade strax före jul till Espoo Center Fördröjning av köpcentrum Från Siltakatu 11 den 25 november 2008. Byggandet av butiken ägde rum enligt schema, trots allt hade vi just öppnat en renoverad butik i Lahti i Triio.

Under vår verksamhet ersatte vi detaljhandelsutrymmet inom köpcentret och gjorde utrymme för H & M -butiken. Entresse -butiken stängdes 2014, en kedjestrategi på grund av förändringen och upphörandet av hyresavtalet.

Även om du inte nu kan hypnotisera våra produkter i Espoo, kan du alltid beställa produkterna direkt till ditt hem från vår onlinebutik! Och om nu det fruktansvärda behovet av hoppning kommer i centrala Helsingfors och Kamppi köpcentrum Lyckligtvis är de väldigt nära.