Ninja Lahti

Ninja lahti

 

Ninja lahti

 Den första Ninja -butiken öppnades hösten 1982 i Lahti Rautatienkatu 16. Men det var inte exakt vad Ninjat senare lärde sig. Butiken arbetade för Wholesale Tailed Outlet. Smycken var dock redan en del av urvalet. Vid den tiden blev smycken bekant för många av erbjudandet "tio fim -par och tre par i två dussin". Sortimentet inkluderade också brett glas, ljus, skämt och andra presentprodukter.

Trio

I början av 1990 -talet startades trioen i köpcentret i Lahti, som revolutionerade hela Lahtis centrum. Detta var det första riktiga köpcentret i Lahti. Vid den tiden beslutade vi att öppna en annan butik i Lahti, men nu lite annorlunda. Butikskonceptet påverkades av Europa och resten av världen. Butiken ville vara annorlunda än butiken. Och detta var den första ninja -butiken som fokuserade på smycken och tillbehör. Mörkfärgad färg i kombination med ett stort antal speglar och starka ljus, förde smycken och deras färger väl. Butiken öppnades 1992.

Med tiden ändrade vi detaljhandelsutrymmet inom köpcentret några gånger. Vi öppnade också en annan butik i trioen:Ninja för män, herrtillbehör

Ninjas första Rautatienkatu -butik stängdes 1995 och Trions Ninja för män 2015, då mäns urval överfördes till Ninja -butiken. Den sista Lahti -butiken stängdes 2018.

Även om du inte nu kan hypnotisera våra produkter i Lahti, kan du alltid beställa produkterna direkt till ditt hem från vår onlinebutik!